Stofwisselingskuur (metabolisme reset kuur)

Lukt het je maar niet om wat kilo's kwijt te raken, Altijd maar moe en futloos?

Dan is dit misschien de oplossing voor jou!


Geen dieet dit keer, maar een stofwisselingskuur!  Een dieet is in het dagelijks leven van tegenwoordig bijna niet vol te houden met 4 à 5 keer per week sporten. Daar hebben wij wat op gevonden! Een stofwisselingskuur!  Deze kuur is opgebouwd uit 3 x 21 dagen waarbij je in de eerste 21 dagen al veel kilo’s kwijt zult zijn. Hierna zul je overgaan naar de stabilisatie fase mits je je doel bereikt hebt, anders kun je deze fase eventueel verlengen. De meesten mensen halen hun doel binnen 21 dagen zeker i.c.m. trainen. Het lichaam doorstaat een volledige detox zodat het vrij is van de gifstoffen in het lichaam die normaal worden toegevoegd aan onze voeding. Tijdens heel de kuur leer je een nieuwe manier van eten; gezond, zonder/minder E-NRS en toevoegingen! De resultaten zullen je verbazen, een fittere en slankere versie van jezelf en zonder jojo effect. Als je niet alleen wilt afvallen, maar ook als je het tijd vindt voor een verandering in jouw leven dan is dit een uitgemeten kans. 

Schrijf je snel in voor een voorlichtingsavond, en kom er alles over te weten!  En wat nog leuker is; neem gezellig je collega, vriend, vriendin of kennis mee!

Samen = Sterker en Leuker!

Tot snel!

Waarom zijn wij van SOWHE zo enthousiast over deze kuur?

 

  • De kuur wordt ondersteund met voedingssupplementen van biologische oorsprong: hierdoor ontstaat er geen te kort in vitaminen en mineralen en wordt dus het crashen voorkomen, in tegenstelling tot bij veel andere diëten.
  • Geen honger gevoel door de homeopatische druppels; dit onderdrukt onder andere het honger gevoel.

AANMELDEN voorlichtingsbijeenkomst

Ga je de stap zetten naar een gezondere ik en wil je volledig overtuigd worden van de impact die de producten van onze stofwisselingskuur op jouw lichaam hebben? Kom dan geheel vrijblijvend naar een van onze voorlichting avonden. Deze worden gegeven in Gouda. Klik op de knop aanmelden en zoek een datum uit! Wil je een vriend, vriendin, kennis, of collega meenemen? Dat kan! Geef dat ook meteen even aan bij de aanmelding. Wij zien uw komst met plezier tegemoet, en laat u deze avond verbazen! 

Tot ziens, team SOWHE

Facebook Twitter Google+ Linkedin
Delen mag!
Team SOWHE: hello@sowhe.nl
Volg ons op Facebook
© 2015 Sowhe | Vormgeving: Graficin | Realisatie: 7EN20.nl